ΑΕΚ: Η αποστολή της «Ένωσης» για την προετοιμασία της στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Η αποστολή της «Ένωσης» για την προετοιμασία της στην Ολλανδία

Newsroom
Η αποστολή της ΑΕΚ για την προετοιμασία της στην Ολλανδία

bet365

Η αποστολή της ΑΕΚ που αναχωρεί σήμερα για την Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Χωρίς τους διεθνείς αλλά και τους Πισάρο, Αθανασιάδη και Στάνκοβιτς θα αναχωρήσει η ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα για την Ολλανδία, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της σε δύο διαφορετικά κέντρα, στο Άλκμααρ και στο Μπουργκ-Χάαμστεντ.

Η «Ένωση» θα κάνει σήμερα προπόνηση στα Σπάτα, έπειτα τα μέλη της ομάδας θα γευματίσουν όλα μαζί στο εστιατόριο που υπάρχει εκεί κι έπειτα θα φύγουν για το αεροδρόμιο, όπου πετάνε για Ολλανδία στις 16:35.

Πέραν από τους Πινέδα και Κάλενς που βρίσκονται στο Copa America με το Μεξικό και το Περού αντίστοιχα, τους Γκατσίνοβιτς (Σερβία), Σιμάσνκι (Πολωνία), Τσούμπερ (Ελβετία) και Βίντα (Κροατία) που είναι με τις εθνικές τους ομάδες στο Euro και τους Αθανασιάδης και Στάνκοβιτς, που ήταν ήδη γνωστό, εκτός έμεινε και ο Πισάρο.

Ο λόγος για την απουσία του Μεξικανού εξτρέμ είναι ότι κάνει αποκατάσταση από ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισοτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Θεοδωρίδης και Ζίνι.

Αποχωρούν Λαμαράνα και Γεμπόα, μένει ο Φοφανά

Από την αποστολή που έβγαλε ο Ματίας Αλμέιδα προέκυψε πως οι Γιάλοου Λαμαράνα (22 συμ. 1 ασίστ) και Ρόκσον Γιεμπόα (22 συμ. 1 ασίστ) δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα, αφού δεν έπεισαν, ώστε να ενεργοποιήσει εκείνη την οψιόν αγοράς τους.

Αντιθέτως, ο Χαμέντ Καντέρ Φοφανά, που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας και πέρυσι αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα αυτής ως δανεικός από την Ιβουάρ της Ακτής Ελεφαντοσού (19 συμ. 1 γκολ και 1 ασίστ) φαίνεται πως θα συνεχίσει στην «Ένωση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα