ΑΕΚ μεταγραφές: Ενδιάφερον της «Ένωσης» για τον Ρικ Κάρσντορπ σύμφωνα με τον Μορέτο (vid)

Newsroom
ΑΕΚ μεταγραφές: Ενδιάφερον της «Ένωσης» για τον Ρικ Κάρσντορπ σύμφωνα με τον Μορέτο (vid)

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, ο Ρικ Κάρσντορπ της Ρόμα βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνάς της.

Ο Ματ Μορέτο αποκάλυψε σε live stream με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο πως ο Ρικ Κάρσντορπ της Ρόμα ενδιαφέρει την ΑΕΚ, που ψάχνεται για έναν ακόμα παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνάς της, που θα καλύψει το κενό του Σιντιμπέ και θα σχηματίσει δίδυμο με τον Λάζαρο Ρότα.

Ο 29χρονος Ολλανδός δεξιός μπακ φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στην ιταλική ομάδα, στην οποία βρίσκεται εδώ και επτά χρόνια (μόνο μία χρονιά πήγε ως δανεικός στην Φέγενοορντ, παρ' ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Οι Ρωμαίοι είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν, αν φτάσει μία λογική προσφορά για κείνον. Ο Ιταλός δημοσιογράφος πως η ΑΕΚ όχι μόνο ενδιαφέρεται για κείνον, αλλά είναι πιθανό να καταθέσει προσφορά τις επόμενες μέρες.

Ο Ρικ Κάρσντορπ έχει ήδη μείνει εκτός από την προετοιμασία του κλαμπ φέτος και δεν αναμένεται να συμπεριληφθεί καθόλου στις δραστηριότητές του. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 28 συμμετοχές δίνοντας τρεις ασίστ στα περισσότερα από 1.800 λεπτά που αγωνίστηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα