Αστέρας Τρίπολης μεταγραφές: Μία… ανάσα από τη Ράκοβ ο Σουρλής

Μία… ανάσα από τη Ράκοβ ο Σουρλής του Αστέρα Τρίπολης

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Σουρλής είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ράκοβ της Πολωνίας και να αγωνιστεί για δεύτερη φορά μακριά από την Ελλάδα.

Μετά τον Τσιφτσή που πήγε ως δανεικός την περασμένη σεζόν από τον Αστέρα Τρίπολης, ακόμα ένας παίκτης είναι έτοιμος να κάνει το δρομολόγιο προς τη Ράκοβ, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Σουρλής είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία, με τον 21χρονο να ετοιμάζει βαλίτσες για να ταξιδέψει στη χώρα μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Έλληνας χαφ μέτρησε 19 συμμετοχές στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις με τους Αρκάδες και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά μακριά από την Ελλάδα μετά τη Φορτούνα Σιτάρντ της Ολλανδίας.

Στη Ράκοβ θα βρει και τον συμπατριώτη του Στράτο Σβάρνα που βρίσκεται στο κλαμπ και έχει βασικό ρόλο. Τέλος, δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί τον Σουρλή η Ράκοβ, καθώς έδειξε ενδιαφέρον και το περσινό καλοκαίρι για την περίπτωση του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα