«Ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Πελίστρι»

«Ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Πελίστρι»

Newsroom
Ο Φακούντο Πελίστρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Ουρουγουανός δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 22χρονο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φακούντο Πελίστρι.

Νέο όνομα εξτρέμ για τον Παναθηναϊκό προκύπτει αυτή τη φορά από την Ουρουγουάη, με τον ρεπόρτερ Φαμπιάν Μπερτολίνι να γράφει στο «X» ότι οι «πράσινοι» αλλά και η Βαγιαδολίδ ενδιαφέρονται για τον Φακούντο Πελίστρι.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Ουρουγουανός δημοσιογράφος, η περίπτωση του Πελίστρι αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά. Τον είχε καλέσει άλλωστε και στην αποστολή της Εθνικής Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου είχε αγωνιστεί και στα τρία ματς του ομίλου με Νότια Κορέα, Πορτογαλία και Γκάνα.

Ο 22χρονος Ουρουγουανός δεξιοπόδαρος εξτρέμ μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης. Δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το καλοκαίρι του 2025 και το τελευταίο εξάμηνο είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στη Γρανάδα, έχοντας δυο γκολ και δυο ασίστ σε 15 συμμετοχές.

Η ανάρτηση του Ουρουγουανού ρεπόρτερ καταλήγει τονίζοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα περιμένει να ολοκληρωθεί το Κόπα Αμέρικα, όπου ο Πελίστρι βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή με την Εθνική του ομάδα, με την οποία είναι 20 φορές διεθνής.

@Photo credits: Associated Press

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα