ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με την Τζιρόνα για την αγορά του Κάλενς

ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με την Τζιρόνα για την αγορά του Κάλενς

Ο Αλεξάντερ Κάλενς της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ προχώρησε στην απόκτηση του Αλεξάντερ Κάλενς με κανονική μεταγραφή, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta, καθώς έφτασε σε οριστική συμφωνία μετά από διαπραγματεύσεις με την Τζιρόνα.

Όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta, η ΑΕΚ βρισκόταν πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την Τζιρόνα για την κανονική μεταγραφή του Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ένωση.

Το ρεπορτάζ του Gazzetta επιβεβαιώθηκε καθώς η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα προχωρώντας στην αγορά του 32χρονου Περουβιανού στόπερ, για τον οποίο ο Ματίας Αλμέιδα είχε ανάψει το πράσινο φως προκειμένου να γίνει διαπραγμάτευση της οψιόν αγοράς των 700.000 ευρώ που είχε. Απομένουν πλέον τα τυπικά, με τον Κάλενς να συνεχίζει με τη φανέλα της ΑΕΚ, πιθανότατα για την επόμενη διετία σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται με την Εθνική του Περού στο Copa America, πραγματοποίησε 25 συμμετοχές τη σεζόν που μας πέρασε. Ο Κάλενς λόγω των υποχρεώσεων με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα απουσιάσει από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων στην Ολλανδία.

Η ΑΕΚ με την αγορά του Κάλενς κλείνει ακόμα μια εκκρεμότητα που υπήρχε αναφορικά με τους παίκτες που τελείωναν τα συμβόλαια τους και το μόνο ανάλογο θέμα που μένει να διευθετηθεί οριστικά είναι εκείνο του Νορντίν Άμραμπατ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα