ΑΕΚ μεταγραφές: Επισημοποίησε τη μεταγραφή του Κάλενς

ΑΕΚ μεταγραφές: Επισημοποίησε τη μεταγραφή του Κάλενς

Ο Αλεξάντερ Κάλενς της ΑΕΚ

bet365

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μέχρι το 2026 και με τη... βούλα ο Αλεξάντερ Κάλενς με την Ένωση να επισημοποιεί το deal με την Τζιρόνα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta.

«Κιτρινόμαυρος» έως το 2026 με κάθε επισημότητα ο Αλεξάντερ Κάλενς. Όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta, η ΑΕΚ βρισκόταν πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την Τζιρόνα για την κανονική μεταγραφή του Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ένωση.

Η Ένωση γνωστοποίησε ότι έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Τζιρόνα για την απόκτηση του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως και το 2026, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Τζιρόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Κάλενς. Ο διεθνής Περουβιανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Αλεξάντερ Κάλενς ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023 ως δανεικός από την ισπανική ομάδα και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 25 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, πετυχαίνοντας δύο γκολ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα