Παναθηναϊκός: Η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται για τον Ντιέγκο Αλόνσο (vid)

Παναθηναϊκός: Η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται για τον Ντιέγκο Αλόνσο (vid)

Νίκος Αθανασίου
Ο Ντιέγκο Αλόνσο
Ο Ντιέγκο Αλόνσο θυμήθηκε τα νιάτα του και σκόραρε από απόσταση μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Παναθηναϊκού. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Την ποδοσφαιρική του νιότη, τότε που έκανε αξιοπρόσεκτη καριέρα στη La Liga με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Βαλένθια, θυμήθηκε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Παναθηναϊκού, ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ουρουγουανός προπονητής που έβγαζε το ποδοσφαιρικό του... παντεσπάνι ως σέντερ φορ, σούταρε αρκετές φορές από τα όρια της μεγάλης περιοχής και κατάφερε να στείλει την μπάλα στο πλεκτό σε μία από τις πρώτες του προσπάθειες.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού έχει αρκετές επαφές με την μπάλα κατά την διάρκεια των προπονήσεων ενώ συμμετείχε και σε μία από τις ασκήσεις ως μπαλαντέρ, βοηθώντας την υλοποίηση του προγράμματος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα