ΑΕΚ: «Χάλασε η μεταγραφή του Μπαρέιρο στη Ρίβερ Πλέιτ», γράφουν στην Αργεντινή

ΜΠΑΡΕΙΡΟ

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, η Σαν Λορέντζο ανέβασε τις απαιτήσεις για τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Άνταμ Μπαρέιρο και «χάλασε» η μεταγραφή του στη Ρίβερ Πλέιτ.

Μπορεί τις προηγούμενες ώρες ο Άνταμ Μπαρέιρο να εμφανίστηκε μια «ανάσα» από τη Ρίβερ Πλέιτ, παρόλο που η ΑΕΚ είχε φέρεται να είχε κάνει καλύτερη πρόταση (σύμφωνα με τους Αργεντινούς) όμως τελικά η μεταγραφή φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη χώρα του τανγκό η Σαν Λορέντσο ανέβασε τις απαιτήσεις της και οι διαπραγματεύσεις με τους Μιγιονάριος κατέληξαν σε «ναυάγιο».

Η Ρίβερ δεν προτίθεται να ανεβάσει την προσφορά της από τα 4,5 εκατομμύρια δολάρια και συνεπώς αν δεν αλλάξει η στάση της Σαν Λορέντσο η μεταγραφή δεν θα συνεχίσει. Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα «ο Μπαρέιρο περιμένει να επιλυθεί το θέμα».

Από την πλευρά του ο Αργεντινός δημοσιογράφος Νίκο Φερνάντες αναφέρει: «Η ΑΕΚ είχε σοβαρή επιρροή στο θέμα. Ο Παραγουανός έχει προτεραιότητα το εξωτερικό και τώρα θα πρέπει να περιμένουμε τον νέο του προορισμό».


Πάντως υπάρχουν και αντιφατικά δημοσίευματα που αναφέρουν πως η μεταγραφή δεν έχει χαλάσει και συνεπώς θα φανεί σύντομα ποια από τις δυο εκδοχές ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. O 27χρονος διεθνής Παραγουανός επιθετικός στη σεζόν που βρίσκεται σε εξέλιξη μετράει 21 εμφανίσεις, με επτά γκολ και μια ασίστ, ενώ προέρχεται από σεζόν με 18 τέρματα σε 48 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα