ΠΑΟΚ: «Πρώτος στόχος της Τζένοα ο Κοτάρσκι», σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο

kotarski_eurokinisi

bet365

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος στόχος της Τζένοα για τον «άσο».

Νέα σενάρια από την Ιταλία με πρωταγωνιστή τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ που είχε «συνδεθεί» τόσο με την Ίντερ όσο και με την Πάρμα είναι ο πρώτος στόχος της Τζένοα και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Ροσομπλού έχουν περισσότερες πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους σε σχέση με τις άλλες δυο ομάδες της Serie A.

Οι Γενοβέζοι τις επόμενες ώρες θα πουλήσουν στην Ίντερ τον Γιόσεπ Μαρτίνεθ και θα κινηθούν στην αγορά για τερματοφύλακα, με τον 24χρονο να είναι στην κορυφή της λίστας. Φυσικά το κλαμπ της Serie A θα πρέπει να ικανοποιήσουν τις υψηλές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, καθώς ο Κροάτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028.

Ο Κοτάρσκι προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, στην οποία είχε 16 clean sheets σε 53 εμφανίσεις και σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα