Focus σε Κοϊτά, οι τερματοφύλακες και οι υπόλοιπες θέσεις...

Focus σε Κοϊτά, οι τερματοφύλακες και οι υπόλοιπες θέσεις...

koita

bet365

Νούμερο ένα στόχος είναι ο Μαυριτανός εξτρέμ για την ΑΕΚ, η αντίστροφη μέτρηση για τερματοφύλακες και η υπόθεση ενίσχυσης φορ - γραμμής κρούσης..

Είναι ξεκάθαρο ότι τούτη την περίοδο η ΑΕΚ έχει μπει στη διαδικασία ουσιαστικών επαφών για την ολοκλήρωση μεταγραφών που έχει ξεχωρίσει στις λίστες που έχουν καταρτίσει από κοινού ο Ματίας Αλμέιδα και οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού. Από τη θέση του γκολκίπερ έως και αυτή του φορ η Ένωση αναζητεί να ενισχύσει και να αναβαθμίσει το ρόστερ της σε σημαντικά κενά. Προφανώς και έχει θέσει προτεραιότητες τούτη τη στιγμή που αφορούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ξεκάθαρα αποτελούν μια από τις πρώτες δύο επιλογές στις σχετικές λίστες και επιχειρούν με διαρκή επαφή με όλες τις πλευρές να τις ολοκληρώσουν κι ας μην είναι εύκολες.

Όπως ισχύει με την υπόθεση του Αμπουμπακαρί (όλοι τον φωνάζουν Αμπού φυσικά) Κοϊτά, στον οποίο έχουν κάνει focus στην ΑΕΚ και έχουν θέσει ως βασική προτεραιότητα για το αριστερό άκρο της επίθεσης, εκεί που η ομάδα αναζητεί βασική λύση και έναν παίκτη που θα εκτοξεύσει τον ανταγωνισμό με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που προέρχεται από μέτρια έως κακή σεζόν. Βέβαια ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δύναται να αξιοποιηθεί και στον άξονα της μεσαίας γραμμής όπως τον είδαμε σε κάποια, σημαντικά η αλήθεια είναι, παιχνίδια στη διάρκεια της περσινής σεζόν. Περίπτωση για το αριστερό φτερό της γραμμής κρούσης που απασχολεί είναι και ο Μίλσον αλλά πιο πίσω από τον Κοϊτά που έχει τη... στάμπα του ιδανικού!

Για να κλείσουμε με τις θέσεις της επίθεσης εννοείται πως περιμένουμε να μάθουμε την οριστική εξέλιξη με τον Νόρντιν Άμραμπατ, για τον οποίο προφανώς όσο περνάει ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για την ΑΕΚ, τη στιγμή που δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για το δεξί άκρο της επίθεσης όσο υπάρχουν οι Ελίασον και Πάολο Φερνάντες (ο οποίος κάνει για πρώτη φορά βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ένωση). Σε πρώτο πλάνο είναι και η υπόθεση του επιθετικού στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" μετά την πώληση του Πόνσε και φυσικά τα "αντίο" σε Αραούχο και Φαν Βέερτ. Εδώ η υπόθεση Μπαρέιρο είναι μια που απασχολεί την ΑΕΚ, όχι η μοναδική, όχι η καλύτερη στη σχετική της λίστα, για να γνωρίζει ο κόσμος το ρεπορτάζ.

Ο Μπρινιόλι και οι τερματοφύλακες, τα μπακ και ο στόπερ!

Μπρινιόλι με ΑΕΚ

Επίσης σημαντική περίπτωση που τσεκάρουν Αλμέιδα και υπεύθυνοι αγωνιστικού σχεδιασμού, είναι αυτή του Ταρίκ Τισουντάλι, ο οποίος αποτελεί έναν ιδανικό αντί-Αραούχο, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στο αριστερό φτερό της. Η καλύτερή του πάντως είναι όταν βρίσκεται πίσω από τον φορ. Και εδώ στη σχετική λίστα της ΑΕΚ υπάρχουν μια με δύο περιπτώσεις πολύ πιο δυνατές και ταυτόχρονα δύσκολες με τις οποίες ωστόσο το μεταγραφικό team είναι σε επαφή και δυστυχώς πάντα απαιτείται χρόνος για να υπάρξει ουσιαστική απόκριση! Εδώ το κάνει ο Γιαννούλης, δεν θα το κάνουν άλλοι, σε καλύτερη ηλικία και από καλύτερα πρωταθλήματα;

Αν πάντως μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε για ουσιαστική ανάγκη και βασική υποχρέωση να καλυφθεί κενό, αυτό οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι εστιάζεται στη θέση του τερματοφύλακα, με ένα αστερίσκο πάντα: αυτόν για τον Μπρινιόλι. Ο Ιταλός γκολκίπερ σύμφωνα με το ρεπορτάζ πακετάρει για να πετάξει Ολλανδία και να ξεκινήσει δουλειά με την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα, πιο σωστά με τον Ρόα, κάτι που θα δύναται να συμβεί την Δευτέρα (1η Ιουλίου) εκτός πάντα συγκλονιστικού απροόπτου, αφού και η Ένωση ψάχτηκε και συνεχίζει, και εκείνος είχε τις επαφές του με άλλες ομάδες. Ωστόσο η ομάδα έχουμε σημειώσει εδώ και μήνα ότι πηγαίνει για δύο τερματοφύλακες!

Η υπόθεση του Στρακόσα που απασχολεί μπορεί να τρέξει πιο γρήγορα ίσως τούτες τις μέρες αφού η Αλβανία έμεινε εκτός Euro. Τα πήγε καλά, θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά σίγουρα αν κάποιες ομάδες αναζητούν γκολκίπερ θα τον ξεχώρισαν από την παρουσία του στα τρία ματς, μέχρι εκεί. Οι πληροφορίες και τα στοιχεία του ρεπορτάζ αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει κάνει καλή πρόταση που δύσκολα θα φτάσουν άλλες ομάδες. Την ίδια ώρα υπάρχει πάντα και η περίπτωση Βασίλη Μπάρκα για την οποία ενημερωθήκατε αποκλειστικά από το Gazzetta σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα (και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο) το 2018.

Έχουμε και τα θέματα του στόπερ και των ακραίων μπακ... Εδώ θα τα διαβάσετε όλα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα