Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι «πράσινοι» προανήγγειλαν την ανανέωση του Κώτσιρα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι «πράσινοι» προανήγγειλαν την ανανέωση του Κώτσιρα

Ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε την ανανέωση του Κώτσιρα

bet365

Ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε με ανάρτησή του στα social media την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του πολυθεσίτη Κώτσιρα.

Η ανανεώση του συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα και η παραμονή του στον Παναθηναϊκό ήταν ένα θέμα που είχε κλειδώσει εδώ και καιρό, όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta και το μόνο που απέμενε ήταν και η έγκριση του νέου προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο, που δεν άργησε να έρθει.

Ο 31χρονος Έλληνας δεξιός μπακ, που ήρθε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2021 από τον Αστέρα Τρίπολης με μεταγραφή που κόστισε 300 χιλ. ευρώ, έκανε μία πολύ καλή σεζόν φέτος αποτελώντας τον... ελβετικό σουγιά των «πρασίνων», αφού έδινε λύσεις όπου υπήρχε ανάγκη βάζοντας πάνω απ' όλα την ανάγκη του κλαμπ.

Σήμερα ο Κώτσιρας αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασίας της ομάδας μαζί με τους Μπακασέτα και Λημνιό και ο Παναθηναϊκός «προειδοποίησε» με ανάρτηση στα social media του πως έπεται η ανακοίνωση της παραμονής του.

Δείτε το post της πράσινης ΠΑΕ:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα