ΠΑΟΚ: Στα γραφεία της ομάδας ο Βιεϊρίνια, υπογράφει το νέο του συμβόλαιο

ΠΑΟΚ: Στα γραφεία της ομάδας ο Βιεϊρίνια, υπογράφει το νέο του συμβόλαιο

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια, υπογράφει το νέο του συμβόλαιο

bet365

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται στα γραφεία του ΠΑΟΚ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα της παραμονής του στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο με τις ευλογίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο εμβληματικός αρχηγός του «δικεφάλου του βορρά» που βρίσκεται στην δεύτερη θητεία του στο κλαμπ, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017, όταν εκείνος επέστρεψε από την Βόλφσμπουργκ ενώ στην πρώτη του περίοδο στην Θεσσαλονίκη είχε περάσει ακόμη τέσσερα χρόνια.

Συνολικά η επόμενη σεζόν θα είναι η 12η του στην ομάδα την φανέλα της οποίας έχει φορέσει για 330 φορές έχοντας σκοράρει 51 γκολ και δώσει 43 ασίστ. Με αυτήν έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (2019, 2024) και τρία Κύπελλα Ελλάδος (2018, 2019, 2021).

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα και δύο φορές στα περισσότερα από 1.400 λεπτά που αγωνίστηκε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα