Ολυμπιακός: Οι πέντε παίκτες από τους νέους και ο ένας από την Β' ομάδα που πάνε προετοιμασία

Ολυμπιακός: Οι πέντε παίκτες από τους νέους και ο ένας από την Β' ομάδα που πάνε προετοιμασία

Οι πέντε παίκτες από τους νέους και ο ένας από την Β' ομάδα που πάνε προετοιμασία στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα πάρει μαζί του πέντε παίκτες από την «χρυσή» Κ19 στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά κι έναν ακόμη από την δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Η πρόθεση του Ολυμπιακού να αξιοποιήσει την «χρυσή» γεννιά της Κ19 που κατέκτησε τόσο το Youth League όσο το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague ήταν σαφής και πρόσφατα είχαμε σημειώσει μερικές από τις περιπτώσεις των παικτών αυτή της ομάδας που είχαν θέση σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθούν στην πρετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Τελικά, ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε να πάρει μαζί πέντε από τους ταλαντούχους αυτούς πιτσιρικάδες. Ο λόγος για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Ισίδωρο Κουτσίδη, τους μέσους Χρήστο Μουζακίτη και Θεοφάνη Μπάκουλα, ο επιθετικός μέσος Αντώνης Παπακανέλλος και ο χαρισματικός σέντερ φορ Χαράλαμπος Κωστούλας.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να πάρει μαζί του κι έναν παίκτη από την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Απόστολο Αποστολόπουλου, τον οποίο εμπιστεύτηκε πέρυσι σε μερικά κρίσιμα παιχνίδια της πρώτης ομάδας κι εκείνος ανταποκρίθηκε εξαιρετικά κάνοντας τρεις συμμετοχές, ντεμπουτάροντας τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα