Λαμία μεταγραφές: Ο Ρατόν είναι ο εκλεκτός για αντί-Κοσέλεφ (vid)

Ο Ρατόν είναι ο εκλεκτός της Λαμίας για αντί-Κοσέλεφ

bet365

Τον αντικαταστάτη του Αλεξέι Κοσέλεφ βρήκε η Λαμία για την εστία της καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον 31χρόνο Ισπανό Άλβαρο Ρατόν.

Ο Αλεξέι Κοσέλεφ είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, με αποτέλεσμα η Λαμία να βρισκόταν σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Όπως όλα δείχνουν, αυτός θα είναι ο 31χρονος Ισπανός, Άλβαρο Ρατόν με τον οποίο έχει έρθει σε συμφωνία και εκτός συγκλονιστικού απροοπτου θα αποτελέσει τον διάδοχο του Μολδαβού πορτιέρε στα καρέ του κλαμπ.

Ο ίδιος ήταν ο αρχικός στόχος της ομάδας για να καλύψει το κενό στο τέρμα, έχοντας προέλθει από μία γεμάτη σεζόν με την Βίσλα Κρακοβιάς στη Β’ Πολωνίας (29 συμμετοχές) με την οποία κατέκτησε και το κύπελλο της χώρας.

Παράλληλα έχει πλούσια εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας φορέσει τη φανέλας των Ρεάλ Σαραγόσα, Ντεπορτίβο Αραγκόν, Βιγιανοβένσε, Μπέτις Β, Αλγεθίρας, Αρόγιο και Μοντανέρος.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες γύρω από την ομάδα της Φθιώτιδας, δεν «καίγεται» η περίπτωση του Κόστιτς που έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο, καθώς δεν αποκλείεται να αποκτηθεί για μπακ απ του Ρατόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα