Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έκλεισε το deal για Ντραγκόφσκι, την Τετάρτη στην Αυστρία

Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Ντραγκόφσκι - Το «δώρο» της Σπέτσια

bet365

Ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε τελικά να συμφωνήσει με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και ο Πολωνός κίπερ αναμένεται να ταξιδέψει την Τετάρτη για την Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Μπορεί το ζήτημα της παραμονής του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι να πέρασε από... χίλια κύματα λόγω της αλλαγής της στάσης των Ιταλών, ωστόσο είχαμε σημειώσει πως τις τελευταίες βρισκόταν σε καλό σημείο και τελικά επετεύχθη η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του Ντιέγκο Αλόνσο να παραμείνει στην ομάδα.

Οι «πράσινοι» που τα είχαν ήδη βρει με τον ποδοσφαιριστή, έδωσαν τα χέρια και με την Σπέτσια στην οποία ανήκει κι έτσι αναμένεται ο Πολωνός κίπερ να ταξιδέψει την Τετάρτη (26/06) κιόλας για την Αυστρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού».

Υπενθυμίζουμε πως ο 26χρονος Ντραγκόφσκι ήρθε στον Παναθηναϊκό στα μισά της περσινής σεζόν ως δανεικός από την ιταλική ομάδα και πραγματοποίησε 16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, κερδίζοντας την εκτίμσηση των φιλάθλων της ομάδας ειδικά με την επική εμφάνιση που έκανε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στο ματς της Λεωφόρου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα