Παναιτωλικός: Σε (πολύ) καλό δρόμο του Πέρες, υπέγραψε ο Αγαπάκης

perez_intime.jpg

bet365

Ο Φακούντο Πέρες αναμένεται σύντομα να γίνει ξανά παίκτης του Παναιτωλικού, όπως συνέβη σήμερα με τον νεαρό δεξιό μπακ Γιώργο Αγαπάκη.

Ανανεώσεων συνέχειας αναμένεται να έχουμε σύντομα στον Παναιτωλικό, όπου τη… σκυτάλη θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, ο Φακούντο Πέρες. Αν θυμάστε το ρεπορτάζ γύρω από την περίπτωσή του ήταν… ξεκάθαρο και στις 12 Μάϊου τονίσαμε χαρακτηριστικά. Δύναται να αποκλειστεί π.χ. η παραμονή, με ανάλογο καθεστώς, του Πέρες; Γιατί να συμβεί αυτό;

Πλέον το ζήτημά του βρίσκεται σε (πολύ) καλό δρόμο, καθώς ο παίκτης έθεσε από την πρώτη στιγμή ως άμεση προτεραιότητά του να συνεχίσει στα «καναρίνια», τουλάχιστον με τη μορφή του δανεισμού από τη Λανούς, όπως δηλαδή συνέβη και πέρσι.

Οι σχετικές συζητήσεις βρίσκονται στην τελική τους ευθεία, το club που ανήκει άναψε το «πράσινο φως» και έτσι ο 25χρονος που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 35 αγώνες όλων των διοργανώσεων (1 γκολ), αναμένεται να παραμείνει κάτοικος Αγρινίου.

γφφδφδ

Οπου έγινε σήμερα (25/6) ο Γιώργος Αγαπάκης. Πρόκειται για τον 23χρονο δεξιό μπακ από τον Αλμυρό που δοκιμάστηκε για μερικές ημέρες μετά το φινάλε της περσινής περιόδου και ο Γιάννης Πετράκης είπε το «ok» ώστε να αποκτηθεί.

Ετσι ο νεαρός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «κυανοκίτρινους».

Η ανακοίνωση

Ο Γιώργος Αγαπάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2026. Γεννήθηκε στις 12.11.2001 και αγωνίζονταν ως δεξιός ακραίος αμυντικός στον Αλμυρό Γαζίου.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα