Τζίμας: «Μου άρεσε η προοπτική να με αναλάβει ο Κλόζε, θέλω να πάω στην Γερμανία για να βελτιωθώ»

Τζίμας: «Μου άρεσε η προοπτική να με αναλάβει ο Κλόζε, θέλω να πάω στην Γερμανία για να βελτιωθώ»

Τζίμας: «Μου άρεσε η προοπτική να με αναλάβει κάποιος όπως ο Κλόζε»

bet365

Ο Στέφανος Τζίμας τόνισε πως του αρέσει πολύ η επιλογή να τον αναλάβει κάποιος όπως ο Μίροσλαβ Κλόουζε και ότι ήθελε πολύ να πάει στην Γερμανία για να βελτιωθεί.

Ο Στέφανος Τζίμας θα αγωνιστεί τελικά στην Γερμανία και την Νυρεμβέργη ως δανεικός την επόμενη σεζόν. Τόσο ο ίδιος όσο και ο ΠΑΟΚ θεώρησαν πως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ώστε να βρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής, να δουλέψει για να βελτιωθεί και να συλλέξει εμπειρίες.

Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός δήλωσε πως είναι χαρούμενος που θα τον αναλάβει κάποιος όπως ο Κλόζε, που έχει υπάρξει ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από την Γερμανία στην θέση του ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να πάει εκεί για βελτιωθεί και να γυρίσει πιο έτοιμος να βοηθήσει τον «δικέφαλο του βόρρα».

«Έγιναν όλα πολύ γρήγορα είναι η αλήθεια. Είμαι πανέτοιμος, θέλω να πάω στη Γερμανία, να βελτιωθώ για έναν χρόνο και να γυρίσω για να προσφέρω στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκεφτόμουν πολύ, ήθελα να μείνω εδώ. Μου άρεσε η προοπτική της Νυρεμβέργης και έχω την δυνατότητα να με προπονήσει ένας άνθρωπος που έπαιζε στην ίδια θέση με μένα όπως ο Κλόζε! Επί τοις ουσίας, είναι ένας χρόνος, να πάω, να παίξω να βελτιωθώ και να επιστρέφω εδώ».

Από την Μικράς Ασίας τόνισαν σχετικά με τον δανεισμό του νεαρού επιθετικού:

«Η συζήτηση για τον Τζίμα έχει ξεκινήσει από το τέλος της περυσινής σεζόν, με όλους να συμφωνούν ότι η εξέλιξή του θα επιταχυνθεί με το να αποκτήσει εμπειρία εκτός ΠΑΟΚ και Ελλάδας σε πρωτάθλημα που ευνοεί τους επιθετικούς. Το ότι θα τον αναλάβει ο Μίροσλαβ Κλόζε που τον ζήτησε, μας κάνει να θεωρούμε τον δανεισμό ιδανικό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα