Τσιντώτας: «Τιμή να φορέσω τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης»

Τσιντώτας: «Τιμή να φορέσω τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης»

Newsroom
Ο Παναγιώτης Τσιντώτας του Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους που υπάρχουν στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης έγινε πρόσφατα ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι είναι τιμή για τον ίδιο που θα φοράει τη φανέλα των Αρκάδων:

«Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Super League και δεδομένα παρέχει στον κάθε ποδοσφαιριστή όλα όσα πρέπει για να δουλεύει καθημερινά σε top επίπεδο. Οι στόχοι είναι υψηλοί, οι απαιτήσεις μεγάλες και για αυτό θεωρώ ότι η απόφαση μου να φορέσω την φανέλα του Αστέρα είναι σωστή και αποτελεί για μένα τιμή. Προσωπικά θα ήθελα να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν και να πετύχουμε με το κλαμπ τους στόχους μας», έγραψε ο Έλληνας γκολκίπερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα