ΠΑΟΚ: Επισήμως έως το 2025 στην ομάδα ο εμβληματικός αρχηγός του, Αντρέ Βιεϊρίνια!

ΠΑΟΚ: Επισήμως έως το 2025 στην ομάδα ο εμβληματικός αρχηγός του, Αντρέ Βιεϊρίνια!

Ο Βιεϊρίνια

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον σπουδαίο αρχηγό του συλλόγου, Αντρέ Βιεϊρίνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο εμβληματικός αρχηγός του «Δικεφάλου του βορρά» που βρίσκεται στην 2η θητεία του στο κλαμπ, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017, όταν εκείνος επέστρεψε από την Βόλφσμπουργκ ενώ στην πρώτη του περίοδο στην Θεσσαλονίκη είχε περάσει ακόμη τέσσερα χρόνια.

Συνολικά η επόμενη σεζόν θα είναι η 12η του στην ομάδα την φανέλα της οποίας έχει φορέσει για 330 φορές έχοντας σκοράρει 51 γκολ και δώσει 43 ασίστ. Με αυτήν έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (2019, 2024) και τρία Κύπελλα Ελλάδος (2018, 2019, 2021).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η σημαία στον ίστο της, για μία ακόμα σεζόν. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέχρι τις 30.06 του 2025.

 

Η εμπειρία του και οι ηγετικές του ικανότητες, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας. Κι είναι πεινασμένος για ακόμα περισσότερες.Ο The Leader έχει καταγράψει 330 συμμετοχές, σημειώνοντας 51 γκολ και δίνοντας 43 ασίστ, ενώ κατέχει διάφορα ρεκόρ, όπως αυτό του ξένου με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του Δικεφάλου. Έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί, κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας.Ο αρχηγός θα είναι μαζί μας για μία ακόμα σεζόν!

paokfc.gr

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του ΠΑΟΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα