Αρης: Ψηλά ο Τζόνοθαν Σίλβα για το αριστερό άκρο

Αρης: Ψηλά ο Τζόνοθαν Σίλβα για το αριστερό άκρο

Newsroom
σιλβα

bet365

Ο Τζόνοθαν Κριστιάν Σίλβα είναι ένας από τους αριστερούς μπακ που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη σχετική λίστα του Αρη.

Δεδομένη είναι για τον Αρη η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνάς του και στο «τραπέζι» των «κίτρινων» βρίσκεται το όνομα του Τζόνοθαν Κριστιάν Σίλβα.

Ο Αργεντινός ακραίος οπισθοφύλακας είναι αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα του club, η περίπτωσή του «τρέχει» και πλέον απομένει να δούμε εάν τελικά θα αναγορευτεί και στον «εκλεκτό» του.

Ο 30χρονος ανήκει στη Χετάφε και την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στην Αλμπαθέτε της La Liga 2 όπου και έπαιξε σε 29 ματς και σημείωσε τρία γκολ.

Γέννημα-θρέμα της Εστουδιάντες, σε ηλικία μόλις 20 ετών πέρασε για χάρη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για πρώτη φορά τον Ατλαντικό, ενώ το 2015/16 επέστρεψε στη χώρα του για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς.

Ακολούθησε η Ρόμα και από το 2018 παίζει σερί στην Ισπανία, αρχικά για λογαριασμό της Λεγκανές, ύστερα για την Χετάφε και πριν την Αλμπαθέτε ήταν στη Γρανάδα, εκ νέου on loan από το club που διατηρεί τα δικαιώματά του.

Διεθνής με την U21 της «μπλανκοσελέστε», ο ύψους 1,78 ακραίος οπισθοφύλακας έχει μεταξύ άλλων στο παλμαρέ του ένα πρωτάθλημα Αργεντινής με την Μπόκα και ένα Κύπελλο Πορτογαλίας με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ το 2023 κατέκτησε τον τίτλο στη La Liga 2 ως παίκτης της Γρανάδα.

Πλέον είναι πιθανό να τον δούμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Χετάφε και ενδέχεται να αποχωρήσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα