ΑΕΚ: Ενσωματώθηκε ο Ρότα, προπονήθηκε ο Ελίασον, εκτός ο Λιούμπισιτς

ΑΕΚ: Ενσωματώθηκε ο Ρότα, προπονήθηκε ο Ελίασον, εκτός ο Λιούμπισιτς

Newsroom
Ο Λάζαρος Ρότα της ΑΕΚ

bet365

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς έμεινε εκτός από το απογευματινό πρόγραμμα της Τρίτης για την ΑΕΚ στην Ολλανδία μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε. Ενσωματώθηκε ο Λάζαρος Ρότα, κανονικά πήρε μέρος ο Νίκλας Ελίασον.

Με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη συνέχισε η ΑΕΚ την προετοιμασία της επί ολλανδικού εδάφους. Οι κιτρινόμαυροι στο Άλκμααρ δούλεψαν το πρωί σε φυσική κατάσταση, ενώ εκτέλεσαν και διάφορες ασκήσεις με... μάχες στο ένας εναντίον ενός.

Το απόγευμα, ο Λάζαρος Ρότα ενσωματώθηκε και αυτός στις προπονήσεις καθώς είχε πάρει λίγες μέρες παραπάνω άδεια με τους συμπαίκτες του να τον καλωσορίζουν με... φατούρο!

Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά και ο Νίκλας Ελίασον, ο οποίος το πρωί είχε αποκομίσει ένα χτύπημα, ενώ εκτός έμεινε ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ο οποίος είχε αποχωρήσει λόγω ενοχλήσεων από την πρωινή προπόνηση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα