Παναθηναϊκός: Άλλα κόλπα με rafting από τον Αλόνσο αντί για ρεπό!

Παναθηναϊκός: Άλλα κόλπα με rafting από τον Αλόνσο αντί για ρεπό!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο
Ο Ντιέγκο Αλόνσο πρωτοτυπεί και αντί για ρεπό στους παίκτες, προτιμά ομαδικές δραστηριότητες μακριά από το γήπεδο, με πρώτη το rafting το απόγευμα της Τετάρτης. Ποιό το σκεπτικό του. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Σε κάθε δεκαπενθήμερο προετοιμασίας οι προπονητές παραχωρούν ένα ρεπό στους ποδοσφαιριστές, μία ολόκληρη ημέρα για να αποφορτιστούν από τις διπλές προπονήσεις και τα φιλικά, να καθαρίσει το κεφάλι τους και να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο.

Συνήθως αυτό το ρεπό ξοδεύεται σε κάποια μεγάλη κοντινή πόλη, όπως έγινε πέρσι με την βόλτα του Παναθηναϊκού στη Βιέννη.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά με τον Ντιέγκο Αλόνσο να κάνει... άλλα κόλπα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει αποφασίσει κάποιο από τα πρωινά ή τα απογεύματα που δεν θα έχει προπόνηση, να μην υπάρχει day off αλλά ομαδικές δραστηριότητες που θα συμβάλουν στο δέσιμο της ομάδας και στους δεσμούς αυτής, έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Δραστηριότητες με κίνητρο, ανταγωνισμό, δράση!

Έτσι, λοιπόν, το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα του Τριφυλλιού θα κάνει rafting στο ποτάμι που περνάει μέσα από το Σλάμντινγκ ενώ αναζητείται ακόμη μία δραστηριότητα για το επόμενο διάστημα που μπορεί να είναι είτε paintball είτε επίσκεψη σε κάποιο adventure park!

Ο Αλόνσο ποντάρει πολλά στο οικογενειακό κλίμα και στο άριστο κλίμα, θέλει οι ομάδες του να γίνονται ‘’ένα’’ και έτσι λειτουργούσε σε κάθε μία από τις προηγούμενες ομάδες του.

Πάντως για την... ιστορία, τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός πήγε για rafting σε προετοιμασία ήταν το μακρινό 2008, επί των ημερών του Χενκ Τεν Κάτε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα