ΑΕΚ: Συμφωνία της Γκρέμιο με τον Ελίασον σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

ΑΕΚ: Συμφωνία της Γκρέμιο με τον Ελίασον σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Newsroom
Ελίασον: «Φανταστική στιγμή της καριέρας μου, ελπίζω να κληθώ ξανά»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία η Γκρέμιο έχει δώσει τα χέρια με τον Νίκλας Ελίασον και προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή και με την ΑΕΚ.

Νέο δημοσίευμα από το εξωτερικό για τον Νίκλας Ελίασον. Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την υποτιθέμενη πρόταση της Πούμας για τον Σουηδό εξτρέμ της ΑΕΚ, αυτή τη φορά έρχονται οι Βραζιλιάνοι και τονίζουν ότι η Γκρέμιο έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον 28χρονο εξτρέμ της Ένωσης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Rádio Imortal», η Γκρέμιο τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του Ελίασον και προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή και με την ΑΕΚ, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους «κιτρινόμαυρους». Οι Βραζιλιάνοι τονίζουν ότι ο Σουηδός εξτρέμ επιθυμεί να αγωνιστεί στην χώρα από όπου έχει καταγωγή και έχει δώσει το «πράσινο» φως για να μιλήσει η Γκρέμιο και με την ΑΕΚ.

Μάλιστα οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν ότι η Γκρέμιο είχε χτυπήσει την πόρτα της Ένωσης και στο παρελθόν, δίχως ωστόσο να δώσει τα χέρια με τους «κιτρινόμαυρους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα