ΑΕΚ: Μεγάλη πρόταση για τον Πινέδα από τη Μοντερέι σύμφωνα με τους Μεξικανούς

ΑΕΚ: Μεγάλη πρόταση για τον Πινέδα από τη Μοντερέι σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Newsroom
Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Σύμφωνα με το μεξικάνικο FOX Sports η Μοντερέι έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση για τον Ορμπελίν Πινέδα και ευελπιστεί να «κλείσει» τον χαφ της ΑΕΚ.

Ακόμα ένα... επεισόδιο στο σίριαλ των Μεξικανών για τον Ορμπελίν Πινέδα. Αυτή τη φορά, οι συμπατριώτες του μέσου της ΑΕΚ τονίζουν ότι η Μοντερέι έχει καταθέσει σημαντική πρόταση για τον χαφ της Ένωσης.

Σύμφωνα με το μεξικάνικο FOX Sports, η Μοντερέι έχει κινηθεί επίσημα με μια μεγάλη πρόταση για τον Πινέδα. Μάλιστα ο δημοσιογράφος του γνωστού Μέσου τονίζει ότι η πρόταση αρέσει στον Μεξικανό χαφ. Μια είδηση που έρχεται λίγα μόλις 24ωρα μετά το δημοσίευμα των Μεξικανών που ανέφεραν ότι η Μοντερέι είναι διατεθειμένη να προσφέρει έως και 12 εκατομμύρια ευρώ στην ΑΕΚ για τον Πινέδα.

«Μόλις έμαθα ότι η Μοντερέι έκανε μια πολύ σημαντική πρόταση για τον Ορμπελίν Πινέδα, την οποία τη σκέφτονται. Στον Πινέδα αρέσει η προσφορά που του έκανε η Μοντερέι, οπότε θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ώρες, αν ο Πινέδα θα επιστρέψει στο μεξικανικό ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Κάρλος Ροντρίγκο Ερνάντεζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα