Παναθηναϊκός: Το my way του Ντιέγκο Αλόνσο

Παναθηναϊκός: Το my way του Ντιέγκο Αλόνσο

Νίκος Αθανασίου
Ο Ντιέγκο Αλόνσο

bet365

O Nτιέγκο Αλόνσο πριν από κάποιες προπονήσεις του Παναθηναϊκού δείχνει με την χρήση της τεχνολογίας στους παίκτες του, όσα θέλει να παρουσιάσει η δική του έκδοση πάνω στο χορτάρι.

Ο Παναθηναϊκός αυτό το καλοκαίρι έχει προχωρήσει σε αλλαγή ποδοσφαιρικής ταυτότητας, θέλοντας με τον Ντιέγκο Αλόνσο να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με όσα υπηρέτησε επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Δεν υπάρχει καλό ή καλό σχέδιο στο άθλημα, δεν υπάρχουν κακές ή καλές ιδέες. Υπάρχουν πλάνα που πρέπει να είναι συμβατά με τον οργανισμό και έπειτα κρίνονται από την αποτελεσματικότητά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και την επίτευξη των στόχων.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός εκτός από την αλλαγή στο τσιπάκι που επιχειρεί από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας πάνω στο χορτάρι, προσπαθεί να γίνουν ακόμη πιο κατανοητά τα ‘’θέλω’’ του, με την χρήση της τεχνολογίας.

Πριν την έναρξη κάποιων προπονήσεων, ο Αλόνσο με την χρήση του βίντεο, προβάλλει στους παίκτες του αποσπάσματα από αναμετρήσεις της περσινής σεζόν. Τους δείχνει πράγματα που θέλουν να γίνονται διαφορετικά, πράγματα που θέλει να γίνονται με τον δικό του τρόπο στις τέσσερις καταστάσεις του παιχνιδιού.

Δεν διορθώνει αλλά επισημαίνει το πως θα ήθελε να λειτουργεί ο Παναθηναϊκός, ο δικός του. Τόσο σε καλές όσο και σε κακές στιγμές.

Ο 49χρονος κόουτς δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, προσπαθεί να έχει συμμετοχή ακόμη και στη πιο μικρή λεπτομέρεια, ώστε στο τέλος του δρόμου να παρουσιάσει μία ομάδα με την δική του φιλοσοφία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα