Παναθηναϊκός: Ο Αθανασίου για προπονήσεις, Αλόνσο και προσπάθεια ενίσχυσης με Γιαννούλη

Παναθηναϊκός: Ο Αθανασίου για προπονήσεις, Αλόνσο και προσπάθεια ενίσχυσης με Γιαννούλη

Νίκος Αθανασίου
Ο Αλόνσο

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου βρίσκεται στην Αυστρία όπου ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και αναφέρεται στις αλλαγές που προσπαθεί να περάσει ο Ντιέγκο Αλόνσο, αλλά και την προσπάθεια απόκτησης του Δημήτρη Γιαννούλη. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Σλάντμινγκ της Αυστρία συνεχίζεται, με τον Νίκο Αθανασίου να βρίσκεται εκεί και να κάνει τις πρώτες του εκτιμήσεις. Αναφέρεται στις αλλαγές που προσπαθεί να περάσει, ενώ στέκεται και στα μεταγραφικά και στις προσπάθειες απόκτησης του διεθνή αριστερού μπακ, Δημήτρη Γιαννούλη.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού στο Gazzetta ανέφερε από την Αυστρία τα εξής: «Η φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού φέτος έχει ένα κεντρικό πρόσωπο τον Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Ουρουγουανός κόουτς σε αυτές τις προπονήσεις που έχουμε δει μέχρι στιγμής, έχει μία αγαπημένη λέξη, πίεση. Θα τον ακούσεις πολύ συχνά να φωνάζει πίεση, πίεση, πίεση. Είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που θέλει να βάλει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Φέτος η ομάδα πάει να κάνει μια αλλαγή της ποδοσφαιρικής της ταυτότητας σε σχέση με αυτό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (positional play). Βάζει άλλα στοιχεία στην αγωνιστική του ταυτότητα. Την ένταση, την πίεση, το άμεσο και το κάθετο ποδόσφαιρο.

Πολύ σημαντικό κομμάτι και η ενίσχυση του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» κινούνται στην αγορά για έναν αριστερό μπακ. Είναι άμεση προτεραιότητα ο Δημήτρης Γιαννούλης, είναι ο νούμερα ένα στόχος, με τον Παναθηναϊκό να έχει καταθέσει την καλύτερα προσφορά από όλες τις ελληνικές ομάδες και έπειτα έναν εξτρέμ ο οποίος θα έρθει να καλύψει το πολύ μεγάλο κενό του Μπερνάρ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα