Παναθηναϊκός: Μιλάει με τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

gabigoal

bet365

Την περίπτωση του 27χρονου κεντρικού επιθετικού της Φλαμένγκο, Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα ή αλλιώς... Gabigol, «γλυκοκοιτάζει», σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη UOL, ο Παναθηναϊκός.

Για τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα φαίνεται πως ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, βάσει όσων μεταδίδονται στη Βραζιλία. Το συμβόλαιο του Gabigol με τη Φλαμένγκο λήγει στο τέλος του έτους και ο σύλλογος του Ρίο Ντε Τζανέιρο έχει δεχθεί, σύμφωνα με την UOL, δύο κρούσεις για τον 27χρονο σέντερ φορ, μια από την Παλμέιρας και μια από το «τριφύλλι».

«Η Παλμέιρας ρώτησε ξανά για τον Μπαρμπόσα, που μιλάει και με τον Παναθηναϊκό από την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός εξερευνά το τοπίο γύρω από τον 27χρονο επιθετικό τελευταία. Ο σύλλογος από την Ελλάδα ψάχνει τον αντικαταστάτη του κορυφαίου σκόρερ του, Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αναμένεται να πουληθεί τις επόμενες ημέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά το βραζιλιάνικο δημοσίευμα, παρά τη «δεν πωλείται» στάση των «πρασίνων» για τον Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ πάντως, ο Μπαρμπόσα δεν θα προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με κανέναν από τους «μνηστήρες» του μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, καθώς είναι ακόμα «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φλαμένγκο.

Το who is who του Μπαρμπόσα

Ο Μπαρμπόσα αναδείχθηκε στη Σάντος και στα 21 του, το 2016, έκανε την Ίντερ να δαπανήσει 29,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Στην Ευρώπη μπορεί να μην κατάφερε να κάνει τη διαφορά (μετά κι από έναν δανεισμό στην Μπενφίκα), ωστόσο όταν επαναπατρίστηκε τα... διέλυσε όλα και κέρδισε το προσωνύμιο Gabigol.

Σε 274 παιχνίδια με τη Φλαμένγκο έχει «γράψει» 145 γκολ και 39 ασίστ, κρίνοντας μάλιστα με δικά του γκολ δύο τελικούς Copa Libertadores, το 2019 και το 2022. Τα τελευταία χρόνια είχε συνδεθεί με «δυνατές» ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ είναι διεθνής 18 φορές με τη Βραζιλία, έχοντας απολογισμό 5 τέρματα. Τον περασμένο Μάρτιο είχε τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό για απόπειρα απάτης σε έλεγχο ντόπινγκ, ωστόσο στη συνέχεια αθωώθηκε από το CAS.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα