Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ρίχνει στο τραπέζι για την απόκτηση του Κάρμο το ποσό των 15 εκατ. ευρώ!

Ο Κάρμο

bet365

Φουλ μεταγραφική αντεπίθεση από τον Ολυμπιακό για τον Νταβίντ Κάρμο καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στην Πόρτο!

Όλα για όλα για τον Κάρμο από τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με τις τελευταίες πορτογαλικές πηγές αλλά και πηγές από τη Record και το ρεπορτάζ της οι Ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει στο τραπέζι για την απόκτηση του σχεδόν δίμετρου στόπερ το ποσό των 15 εκατ. ευρώ. Δώδεκα συν 3 εκατ. ευρώ ως μπόνους επίτετυξης στόχων.

Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν την αποφασιστικότητα του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο. Σημειώνουν δε ότι δεν επρόκειτο να ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός τη ρήτρα των 17.5 εκατ. ευρώ που υπήρχε μετά το πέρας του δανεισμού του παίκτη. Το δεδομένο είναι πώς ο Ολυμπιακός δείχνει με κάθε τρόπο ότι θα πάει μέχρι τέλους την υπόθεση.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα