Ολυμπιακός, μεταγραφές: Πιο κοντά από ποτέ ο χαφ Γκαρθία και νέα κινητικότητα για Μουνιέ και Ντράγκοβιτς

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Πιο κοντά από ποτέ ο χαφ Γκαρθία και νέα κινητικότητα για Μουνιέ και Ντράγκοβιτς

Ο Γκαρθία

bet365

Ο Ολυμπιακός προχωρά τις ανοιχτές μεταγραφικές του υποθέσεις και έχει πλησιάσει στο οριστικό deal με τον έμπειρο Ισπανό μέσο που αποχώρησε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Ντάνι Γκαρθία - όπως όλα δείχνουν - θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τον χώρο του άξονα. Ο έμπειρος μέσος ήταν έτσι και αλλιώς μία εισήγηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και είχε μείνει ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Εκτός από τον Γκαρθία ο Ολυμπιακός κινείται και για άλλους παίκτες. Συζητάει για την απόκτηση του φορ Μουνιέ, όπως και για τον έμπειρο στόπερ, Ντράγκοβιτς ενώ είχε προχωρήσει για τα καλά και την περίπτωση του σέντερ μπακ, Λιάνκο. Οι δύο πρώτοι παίκτες μπήκαν σε ένα καθεστώς ως free agents ενώ ο Λιάνκο ανήκει στη Σαουθάμπτον.

Ως προς τον σχεδιασμό από τη στιγμή που θα κλείσει και τυπικά ο Γκαρθία το θέμα Ιμπόρα δυσκολεύει ενώ υπάρχει και το ανοιχτό μέτωπο του Ορτα. Όσο για τον φορ Μουνιέ και τον σέντερ μπακ Ντράγκοβιτς είναι κινήσεις στη λογική των προσθηκών που θα χρειαστούν οι Ερυθρόλευκοι ακόμα και να μείνουν οι παίκτες που θέλουν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα