«Ο Οζντόεφ είναι σημαντικός για τον ΠΑΟΚ»

«Ο Οζντόεφ είναι σημαντικός για τον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Ο Οζντόεφ

bet365

Ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ με αναφορά του στο προσωπικό του κανάλι στο Telegram ανέφερε πως για τον Μαγκομέντ Οζντόεφ έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από Ισπανία και Ιταλία, επισημαίνοντας πως από τον ΠΑΟΚ του έλεγαν πως θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη.

Καλοκαίρι χωρίς μεταγραφικά σενάρια δεν γίνεται. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ και τον Μαγκομέντ Οζντόεφ. Συγκεκριμένα ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ στο κανάλι του στο Telegram ανέφερε πως ομάδες από την Ισπανία και την Ιταλία έχουν ενδιαφερθεί για τον συγκεκριμένο παίκτη, ωστόσο σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport express από το γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ, τους ανέφεραν για το θέμα αυτό: ADVERTISEMENT

«Τώρα ο Μαγκομέντ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ και προπονείται με την ομάδα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Δεν είχε προτάσεις ή αιτήματα για συζήτηση με ομάδες».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα