Stoiximan Super League 1: Το ενωτικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι άξονες που θα κινηθεί

Stoiximan Super League 1: Το ενωτικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι άξονες που θα κινηθεί

Ο Μαρινάκης

bet365

Ο νέος πρόεδρος της Stoiximan Super League 1, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει ήδη συγκεκριμένους άξονες πάνω στους οποίους σκοπεύει να κινηθεί.

Ενωτικό ήταν το μήνυμα του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών και νέου προέδρου της Λίγκας. Ειδικότερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισήμανε προς τις ομάδες ότι «πάμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι πραγματικά αυτοδιοίκητο και μακριά από πολιτικούς και Κυβερνήσεις. Να πάμε σε μια καλύτερη μέρα για όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Από μέρους του μάλιστα ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη ορισμένους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί. Πράγματα που θέλει να κάνει δηλαδή. Πρώτον αύξηση των εσόδων για τη Λίγκα αλλά και των εσόδων ως προς τις ομάδες.

Νο2 η τροποποίηση ως προς την προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 1, προκειμένου να υπάρξουν τρεις διαφορετικές ζώνες Play Off και Play Out. Μία ζώνη για τις θέσεις 1-4, μία για τις θέσεις 5-8 και άλλη μία για τις θέσεις 9-14.

Επίσης να υπάρξουν διευρυμένες και πολύ πιο καλές συνεργασίες της Λίγκας με τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, τη Super League 2 αλλά και τις UEFA και FIFA. Το ζητούμενο πάνω σε αυτό να είναι να προκύψει ένα συνολικό αναπτυξιακό πλάνο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα