Ατρόμητος για Κοξένογλου: «Συνεχίζει να κάνει υπερήφανη την “οικογένειά” μας»

Ατρόμητος για Κοξένογλου: «Συνεχίζει να κάνει υπερήφανη την “οικογένειά” μας»

Newsroom
Η Κάτια Κοξένογλου

bet365

Ο Ατρόμητος με ανάρτησή του στα social media έδωσε συγχαρητήρια στην Κάτια Κοξένογλου που παρέμεινε στη θέση της αναπληρώτριας προέδρου της Super League αναφέροντας μεταξύ άλλων πως συνεχίζει να κάνει υπερήφανους τους «κυανόλευκους».

Στην σημερινή ημέρα το βάρος όσον αφορά την επικαιρότητα έπεσε στις εκλογές της Super League, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εκλέγεται στην προεδρία, επικρατώντας του Γιάννη Αλαφούζου στην μεγάλη αυτή μάχη. Όσον αφορά την θέση του αναπληρωτή προέδρου, σε αυτήν παρέμεινε η Κάτια Κοξένογλου, με τον Ατρόμητο με ανάρτησή του να αναφέρει τα εξής: Από τον Μάϊο του 2020 όταν εκλέχθηκε για πρώτη φορά Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Super League σπάζοντας όλα τα στερεότυπα στον επαγγελματικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να κάνει όλη την «οικογένεια» του Ατρόμητου υπερήφανη!

Τα μέλη/ΠΑΕ της Stoiximan Super League εξέλεξαν σήμερα την Κάτια Κοξένογλου, για τρίτη διαδοχική εκλογική διαδικασία, στη θέση της Αναπληρώτριας Προέδρου συνεκτιμώντας το έργο της στις προηγούμενες θητείες της που είχε ως κεντρικούς άξονες τη συνέπεια, την εργατικότητα και την προάσπιση των συμφερόντων όλων των μελών του Συνεταιρισμού.

Αποδεικνύεται ότι το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στην κορυφή αλλά να παραμείνεις σε αυτήν και η «δική» μας Κάτια Κοξένογλου τα κατάφερε!

Είμαστε σίγουροι ότι και η νέα της θητεία θα είναι απόλυτα πετυχημένη για το καλό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!

Συγχαρητήρια!».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα