ΑΕΚ: Απέρριψε την πρόταση της Μοντερέι για τον Πινέδα

ΑΕΚ: Απέρριψε την πρόταση της Μοντερέι για τον Πινέδα

Ορμπελίν Πινέδα

bet365

Η Μοντερέι κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για την αγορά του Ορμπελίν Πινέδα, ωστόσο η Ένωση χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε αρνητικά.

Το φετινό καλοκαίρι υπάρχει αρκετός... θόρυβος γύρω από το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα και συγκεκριμένα από το Μεξικό, όπου αρκετά συχνά τα δημοσιεύματα τον φέρνουν στο στόχαστρο ομάδων της πατρίδας του.

Το προηγούμενο διάστημα η ΑΕΚ είχε απορρίψει διάφορες προτάσεις για τον 28χρονο Μεξικανό μέσο και αυτό έκανε για ακόμα μια φορά σε επίσημη προσφορά που έφτασε από τη χώρα του.

Οι Μεξικανοί νωρίτερα μέσα στη μέρα είχαν αποκαλύψει πρόταση της Μοντερέι στην ΑΕΚ για τον Πινέδα, η οποία όντως κατατέθηκε, όπως γνωστοποίησε και η Ένωση. Ωστόσο η απάντηση των κιτρινόμαυρων ήταν αρνητική.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Μεξικό αυτή κυμαινόταν γύρω στα 10 εκατομμύρια δολάρια, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώνεται από πλευράς ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση κρίθηκε αρκετά χαμηλή και χωρίς δεύτερη σκέψη απορρίφθηκε.

Η ΑΕΚ δείχνει εμπράκτως ότι δεν πρόκειται να δελεαστεί από τέτοια ποσά, ειδικά για τον Πινέδα, ο οποίος αποτελεί έναν κομβικό παίκτη στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα. Για τον οποίο μάλιστα δαπανήθηκαν το περσινό καλοκαίρι 6,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από τη Θέλτα, αποτελώντας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του κλαμπ.

Γενικότερα, όπως αναφέραμε, παρατηρείται έντονο πρεσάρισμα για τον «Μαγίτο» από την πατρίδα του καθώς εκτός της Μοντερέι, τόσο η Κρους Ασούλ όσο και η Τσίβας, οι πρώην ομάδες του δηλαδή, έχουν συνδεθεί έντονα με την περίπτωσή του. Όπως προσθέτουν τα μεξικανικά ρεπορτάζ, πρόθεση της Μοντερέι είναι να του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο με αρκετά υψηλές αποδοχές.

Τη δεδομένη στιγμή ο Πινέδα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2027, βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Μεξικό στα γήπεδα των ΗΠΑ για το Copa America, με συνέπεια να μην μπορεί να συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων στην Ολλανδία ούτε αυτό το καλοκαίρι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα