Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (27/06) στο Gazzetta

Newsroom
σ

bet365

Ο «αγώνας» του Ολυμπιακού για να κλείσει Κάρμο και Ποντένσε επενδύοντας μέχρι και 20 εκατ. ευρώ, ο Γκαμπιγκολ που γράφτηκε για Παναθηναϊκό, τι γίνεται με Μίλσον, Στρακόσια και Κοϊτά στην ΑΕΚ και ο Άρης που κοιτάει τον Τζόναθαν Σίλβα στα πρωτοσέλιδα.

Πρόεδρος ξανά ο Μαρινάκης με 7-6!

Sport Day: Στην ελίτ! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέστρεψε στην ηγεσία της Superleague με σχέδιο και όραμα, προκειμένου το ελληνικό πρωτάθλημα ν' αναρριχηθεί στην πρώτη 10αδα των ευρωπαϊκών. Το πλάνο για Τσέριν. Ο Σλοβένος ανακηρύχθηκε MVP στον αγώνα με την Αγγλία και στον Παναθηναϊκό θέλουν να είναι προετοιμασμένοι.

Live Sport: Γκαμπι-γκόλ! Το εντυπωσιακό σενάριο από την Βραζιλία που θέλει τον ΠΑΟ να «ψάχνεται» για την απόκτηση του επιθετικού σταρ της Φλαμένγκο. Διπλό χτύπημα! Νέα βελτιωμένη πρόταση και σκληρά παζάρια με τη Σεντ Τρούιντεν. Το μυαλό και στον Μίλσον. Θετικός ο Στρακόσια, πρέπει να τα βρει με Μπρέντφορντ η «Ένωση». Πρόεδρος της SL ο Μαρινάκης με 7-6!

Φως των Σπορ: Τα δίνει όλα! Ποσό μπορεί να φτάσει και τα 20 εκατ. ευρώ έχει έτοιμο ο Ολυμπιακός για να κρατήσει τους Κάρμο και Ποντένσε. Τζάμπολ με Γιάννη. Το θαύμα της Γεωργίας. Πρόεδρος ξανά ο Μαρινάκης.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Η εκλογή Βαγγέλη Μαρινάκη είναι η μεγάλη ευκαιρία των ομάδων.Έκλεισε ο Γκαρθία! Κόκκινος ο «τρομοκράτης». Αναμονή για Μουνιέ αλλά και Ντράγκοβιτς. Επτά εκατ. θέλει η Γουλβς για Ποντένσε. Σκληρό παζάρι για Κάρμο.

Τα μεταγραφικά Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Ώρα των Σπορ: Πιέζει για Κοϊτά! Η ΑΕΚ προσπαθεί να τα βρει με την Σεντ Τρούιντεν, την ώρα που ο αθλητικός της διευθυντής τονίζει με νόημα ότι... «θα πρέπει να είναι καλό το deal για να πάει κάπου ο Κοϊτά». Ξανά για Πινέδα η Μοντερέι.Σε καλό δρόμο του Στρακόσια. Με 8-9 εκατ. ευρώ δίνει τον Μίλσον η Μακάμπι.

Metrosport: Επιμονή για Τζόναθαν Σίλβα. Οι «κίτρινοι» δουλεύουν μεθοδικά την περίπτωση του 29χρονου αριστερού μπακ της Χετάφε. Μάχη με τον χρόνο για τον ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα