Παναθηναϊκός: Δεν πάνε καθόλου Αυστρία οι Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς και Κλεϊνχέισλερ

Παναθηναϊκός: Δεν πάνε καθόλου Αυστρία οι Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς και Κλεϊνχέισλερ

Δεν πάνε Αυστρία οι Μλαντένοβιτς, Μακσίμοβιτς και Κλεϊνχέισλερ

bet365

Οι Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς και Κλεϊνχέισλερ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του στο Euro, όμως δεν αναμένεται να μεταβούν στην Αυστρία για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Η Σερβία και η Ουγγαρία αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Euro 2024 κι έτσι οι Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Λάζλο Κλεϊνχέισλερ είναι ελεύθεροι πλέον να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο αυτό θα συμβεί αφού πρώτα πάρουν την απαραίτητη άδεια για να ξεκουραστούν, όπως συνέβη και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους νωρίτερα. Ανίστοιχη άδεια είχαν πάρει και οι διεθνείς της Εθνικής Ελλάδος, η οποία μπορεί να μην συμμετείχε στο Euro, όμως έδωσε τα δύο φιλικά με Γερμανία και Μάλτα κι έτσι οι Μπακασέτας, Λημνιός και Κώτσιρας ενσωματώθηκαν την Τρίτη (25/06) στην προετοιμασία των «πρασίνων».

Κάπως έτσι οι Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς και Κλέινχεϊσλερ δεν θα προλάβουν καθόλου να πάρουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του «τριφυλλιού» που γίνεται στην Αυστρία κι έτσι να ενταχθούν σ' αυτήν με την επιστροφή της ομάδας από την χώρα της κεντρικής Ευρώπης στην Αθήνα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα