Σουρλής: Ανακοινώθηκε από την Ράκοβ

Επίσημα στην Ράκοβ ο Σουρλής

bet365

Η Ράκοβ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Σουρλή από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πούλησε τον ποδοσφαιριστή αντί 200 χιλ. ευρώ και κάποιων μπόνους.

Η μεταγραφή του Βασίλη Σουρλή στην Ράκοβ , για την οποία είχατε ενημερωθεί στο Gazzetta, πήρε επίσημη μορφή, αφού ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από την πολωνική ομάδα και θα είναι συμπαίκτης με τον Στράτο Σβάρνα. Το πολωνικό κλαμπ αγόρασε τον 21χρονο μέσο από τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να καρπώνονται 200 χιλ. ευρώ συν κάποια μπόνους.

Ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+2 ετών με τις απολαβές του να ανέρχονται περίπου στις 100 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 19 συμμετοχές με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης ενώ συμμετείχε σε υποχρεώσεις και της Εθνικής Ελλάδος Κ21 της οποίας είναι μέλος έχοντας συνολικά 18 συμμετοχές με τρία γκολ.

Η ανακοίνωση της Ράκοβ:

Η επίσημη ενημέρωση των Αρκάδων για την παραχώρησή του:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Βασίλη Σουρλή στην πολωνική Raków Częstochowa.

Ευχόμαστε στον Βασίλη Σουρλή καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα