ΑΕΚ: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Μήτογλου

ΑΕΚ: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Μήτογλου

Newsroom
ΜΗΤΟΓΛΟΥ

bet365

Απρόοπτο στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ με την Σίμο Μήτογλου να αποχωρεί μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στο δεξί του πόδι.

Σε mood προετοιμασίας βρίσκονται στο στρατόπεδο της ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του να έχουν πατήσει το γκάζι και να προετοιμάζονται για το πρώτο φιλικό τους, απέναντι στην Άλκμααρ (28/06).

Ο Πελάδο που δεν έχει στη διάθεση του τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, είδε τον Σίμο Μήτογλου να αποχωρεί από την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει, με τους «κιτρινόμαυρους» να περιμένουν τις εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή όχι.

Από την άλλη, το ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Λιούμπισιστς, ενώ εκτός ήταν και ο Κοσίδης. Τέλος, ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο δίχως ωστόσο να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα