Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρόταση από τους «ερυθρολεύκους» έχει ο Μπάρε σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρόταση από τους «ερυθρολεύκους» έχει ο Μπάρε σύμφωνα με τους Ισπανούς

keidi_bare

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Κέιντι Μπάρε, που μένει ελεύθερος από την Εσπανιόλ, έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Αρτούρο Ντίαθ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο X δημοσιεύοντας ένα ρεπορτάζ σχετικά με την περίπτωση του Κέιντι Μπάρε στο οποίο ενέπλεξε και τον Ολυμπιακό.

Σημείωσε πως ο 26χρονος Αλβανός κεντρικός μέσος μένει ελεύθερος από την Εσπανιόλ και δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό με την καταλανική ομάδα, με την οποία πήρε την άνοδο για την La Liga.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο Μπάρε βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Ράγιο Βαγιεκάνο υπογραμμίζοντας πως έχει βέβαια κι άλλες προτάσεις, όπως είναι του Ολυμπιακού και της Λεγκανιές. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 42 συμμετοχές, δίνοντας και τρεις ασίστ στα περισσότερα από 2.400 λεπτά που αγωνίστηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα