Άρης μεταγραφές: Προτάθηκε στην Βάσκο Ντα Γκάμα ο Φαμπιάνο σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Άρης μεταγραφές: Προτάθηκε στην Βάσκο Ντα Γκάμα ο Φαμπιάνο σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Newsroom
«Προτάθηκε στην Βάσκο Ντα Γκάμα ο Φαμπιάνο»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία, ο Φαμπιάνο, που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη για νέο συμβόλαιο, προτάθηκε στην Βάσκο Ντα Γκάμα.

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Φάμπιο Τόρες έκανε γνωστό πως ο Φαμπιάνο του Άρη, που μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες τυπικά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προταθεί στην Βάσκο Ντα Γκάμα.

Ο ίδιος εξηγεί πως ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στους «κίτρινους», κάτι που όμως δεν είναι ακόμα δεν δεδομένο, αφού ο Άρης του έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση και οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις χωρίς να έχει υπάρξει ακόμη κάποια οριστική εξέλιξη, είτε θετική είτε αρνητική.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε αναφέρει πως δεν θεωρεί πως έχει έρθει ακόμα το πλήρωμα του χρόνου για να επαναπατριστεί και να συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα