Παναθηναϊκός μεταγραφές: Επίσημη η «μονιμοποίηση» του Ντραγκόφσκι

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Επίσημη η «μονιμοποίηση» του Ντραγκόφσκι

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Επίσημη η «μονιμοποίηση» του Ντραγκόφσκι στο «τριφύλλι»

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με κάθε επίσημότητα την απόκτηση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Την μεταγραφή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, όπως είχε προαναγγείλει νωρίτερα πως θα συμβεί με ανάρτηση που έκανεν στα social media του νωρίτερα. Το deal με την Σπέτσια για τον Πολωνό κίπερ έκλεισε την Τρίτη (25/06) κι εκείνος την Τετάρτη ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των «πρασίνων». Σήμερα μάλιστα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Ο Ντραγκόφσκι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με το «τριφύλλι» και δήλωσε ευχαριστημένος για την εξέλιξη αυτή να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι από την ιταλική Σπέτσια. Ο Πολωνός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο με το Τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι 2028.

Ο «Ντράγκο» εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2024 με τη μορφή δανεισμού από τη Σπέτσια. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν με τους Πράσινους κατέγραψε 16 συμμετοχές.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Πολωνός τερματοφύλακας ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που φτάσαμε σε συμφωνία και θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα