Τζίμας: «Συνειδητά αποφάσισα να πάω στη Νυρεμβέργη»

Newsroom
Ο Στέφανος Τζίμας

bet365

Ο Στέφανος Τζίμας μίλησε για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της Νυρεμβέργης και να συνεχίσει στη γερμανική ομάδα.

Παίκτης της Νυρεμβέργης έγινε σήμερα (27/6) ο Στέφανος Τζίμας, καθώς ο Ελληνας επιθετικός ανακοινώθηκε από τη γερμανική ομάδα με τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα διατηρεί από την πλευρά της οψιόν αγοράς 18+2 εκατ. ευρώ για το 85% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ενώ ο Δικέφαλος θα λάβει 500 χιλιάδες ευρώ ως «ενοίκιο».

Ο 18χρονος φορ μίλησε στην ιστοσελίδα της και ανέφερε πως «για μένα θα είναι η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό και συνειδητά αποφάσισα να μετακομίσω στην Νυρεμβέργη. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να μάθω πολλά από τον Μίροσλαβ Κλόζε και να κάνω μια επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα».

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Γιώτης Χατζηαλεξίου σχολίασε για εκείνον ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Στέφανος αποφάσισε να παίξει στην Νυρεμβέργη την επόμενη σεζόν και να κάνει το επόμενο βήμα στη νεαρή του καριέρα εδώ. Είχε διάφορες προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά χάρη στις επαφές του Μίροσλαβ Κλόζε και του Ολαφ Ρέμπε καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτή τη μεταγραφή».

Για την έλευσή του δε μίλησε και ο Ολαφ Ρέμπε. «Ο Στέφανος είναι ένας κορυφαίος επιθετικός στην ηλικιακή του κατηγορία και είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να τον πείσουμε για την πορεία μας. Εχει όλα όσα χρειάζεται ένας πραγματικός σέντερ φορ. Τώρα είναι στο χέρι του να αποδείξει τον εαυτό του στη φανέλα του συλλόγου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα