Ολυμπιακός μεταγραφές: Πληρώνει την ρήτρα του Λοβέρα η Ροζάριο σύμφωνα με τους Αργεντίνους

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πληρώνει την ρήτρα του Λοβέρα η Ροζάριο σύμφωνα με τους Αργεντίνους

Newsroom
«Παίρνει τον Λοβέρα από τον Ολυμπιακό η Ροζάριο, θα πληρώσει την ρήτρα του»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, η Ροζάριο Σεντράλ θα κάνει δικό της τον Μάξι Λοβέρα, αφού θα πληρώσει την ρήτρα του.

Σελίδα που ασχολείται με την ειδησεογραφία της Ροζάριο Σεντράλ στο X ανέφερε πως ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αργεντινής. Ο 25χρονος Αργεντινός εξτρέμ αγωνίστηκε ως δανεικός την περασμένη σεζόν στο αργεντίνικο κλαμπ πραγματοποιώντας 19 συμμετοχές σκοράροντας δύο γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ σε περισσότερα από 1.200 λεπτά.

Η συμφωνία περιελάμβανε και οψιόν αγοράς ύψους 800 χιλ. ευρώ, όμως αρχικά η Ροζάριο Σεντράλ θέλησε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό και πάλι, όμως οι «ερυθρόλευκοι» της... ξέκοψαν την όρεξη αυτή.

Κάπως έτσι φαίνεται πως τώρα έχει παρθεί η απόφαση από τους ιθύνοντες της αργεντίνικης ομάδας να πληρώσει το κλαμπ την ρήτρα που υπήρχε στην συμφωνία και να αποκτήσει έτσι τα δικαιώματα του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε πως οι Πειραιώτες είχαν αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από την Ροζάριο Σεντράλ αντί 3,3 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2016.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα