Πρόεδρος Μοντερέι: «Υπάρχουν συζητήσεις για Πινέδα, είναι μια από τις επιλογές μας»

Πρόεδρος Μοντερέι: «Υπάρχουν συζητήσεις για Πινέδα, είναι μια από τις επιλογές μας»

Newsroom
Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Ο πρόεδρος της Μοντερέι, Χοσέ Αντόνιο Νοριέγα επιβεβαίωσε τις επαφές για τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν αποτελεί τη μοναδική επιλογή του μεξικανικού κλαμπ.

Η ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση που κατέθεσε η Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα, με τον πρόεδρο του μεξικανικού συλλόγου σε δηλώσεις στην πατρίδα του να επιβεβαιώνει τις επαφές για τον «Μαγίτο».

«Υπάρχουν συζητήσεις, διάλογοι, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο ή επίσημο όπως λέτε. Θα μου άρεσε να ερχόταν ο Ορμπελίν γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, διεθνής με την Εθνική ομάδα, αλλά επίσης υπάρχουν κι άλλοι που θα μπορούσαν να έρθουν», ανέφερε αρχικά ο Χοσέ Αντόνιο Νοριέγα και πρόσθεσε:

«Ο Ορμπελίν είναι μέσα στις επιλογές για να έρθει ως ενίσχυση, αλλά υπάρχουν κι άλλα ονόματα επίσης. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προπονητή της Μοντερέι, Φερνάντο Ορτίς, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση του Πινέδα ανέφερε:

«Ο Ορμπελίν αποτελεί μια πιθανότητα που θα μπορούσε να έρθει ως προσθήκη. Υπάρχουν κι άλλα ονόματα επίσης. Θα δούμε τι θα συμβεί μέσα στην εβδομάδα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα