«Η ΑΕΚ είχε κάνει διερευνητική επαφή για Κάρσντορπ, αλλά όχι διαπραγματεύσεις»

«Η ΑΕΚ είχε κάνει διερευνητική επαφή για Κάρσντορπ, αλλά όχι διαπραγματεύσεις»

Newsroom
Ο Ρικ Κάρσντορπ της Ρόμα

bet365

Ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ρόμα αναφέρει τα δεδομένα για τον Ρικ Κάρσντορπ, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με την ΑΕΚ.

Το όνομα του 29χρονου Ολλανδού δεξιού μπακ της Ρόμα, Ρικ Κάρσντορπ έχει εξεταστεί από την ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάτι προχωρημένο, παρά τα δημοσιεύματα που υπήρχαν στην Ιταλία τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό τονίζεται πλέον και στην Ιταλία με ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ρόμα να υπογραμμίζει πως η ΑΕΚ είχε κάνει πρόσφατα μια διερευνητική επαφή, αλλά όχι κάποια διαπραγμάτευση με τους Τζιαλορόσι, τη στιγμή που ο νέος τεχνικός διευθυντής των Ρωμαίων, Φλοράν Γκισολφί προσπαθεί να βρει λύση.

«Η σχέση ανάμεσα στον Ρικ Κάρσντορπ και το περιβάλλον των Τζιαλορόσι έχει σπάσει εδώ και μήνες και είναι ξεκάθαρο ότι δεν αποτελεί μέρος του πλάνο της Ρόμα για το μέλλον. Ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει μία συμφωνία για τον Ολλανδό, για να ελαφρύνουν τα οικονομικά τους, αλλά οι Τζιαλορόσι ακόμα περιμένουν κάποια επίσημη πρόταση. Τις προηγούμενες μέρες, η ΑΕΚ έχει κάνει μια ερευνητική επαφή, αλλά για την ώρα οι διαπραγματεύσεις ακόμα δεν έχουν πραγματοποιηθεί, αλλά από τη Ρόμα πιέζουν», υπογραμμίζει η ιστοσελίδα Il Romanista.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα