Μαντί Καμαρά: «Να πάρουμε το Πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League»

Μαντί Καμαρά: «Να πάρουμε το Πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League»

Ο Μαντί Καμαρά

bet365

Ο Αφρικανός διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και για τους στόχους που έχει θέσει για εκείνον και την ομάδα του.

Την πρώτη του συνέντευξη από την ημέρα που ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Μαντί Καμαρά, μιλώντας για τους στόχους του αλλά και την απόφασή του να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ο 27χρονος μέσος από την Γουινέα μίλησε σε ιστοσελίδα της Αφρικής λέγοντας ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, που γνωρίζω σιγά σιγά τους συμπαίκτες μου και συνεργάζομαι με τον προπονητή. Αποφάσισα να είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να διευκολύνω την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έκανα καλή πορεία με τον Ολυμπιακό όσο έπαιξα εκεί. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νεανική ομάδα και θα προσαρμοστώ για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ποιοι είναι αυτοί ειναι οι στόχοι που έχει θέσει με τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Να νικάμε κάθε αγώνα και σε βάθος χρόνο να πάρουμε το Πρωτάθλημα, αλλά και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. Σήμερα είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα