ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Γαλανόπουλος, γυμναστήριο για Μήτογλου και Γιόνσον

ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Γαλανόπουλος, γυμναστήριο για Μήτογλου και Γιόνσον

Newsroom
Ο Κώστας Γαλανόπουλος της ΑΕΚ

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος πήρε κανονικά μέρος στο απογευματινό πρόγραμμα της Πέμπτης για την ΑΕΚ, ενώ πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκαναν Σίμος Μήτογλου και Γενς Γιόνσον.

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία με τον Γαλανόπουλο, ο οποίος το πρωί είχε μείνει στο γυμναστήριο, να προπονείται κανονικά το απόγευμα.

Στο γυμναστήριο έμεινε τόσο ο Μήτογλου, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την πρωινή προπόνηση, όσο και ο Γιόνσον, κάνοντας ειδικό πρόγραμμα.

Εκτός παρέμειναν τόσο ο Λιούμπισιτς, όσο και ο Κοσίδης που συνέχισαν με ατομικό. Ο Κροάτης χαφ αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να μπει ξανά σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Οι κιτρινόμαυροι το πρωί της Παρασκευής (28/6) στις 12:30 θα αντιμετωπίσουν την Άλκμααρ στο πρώτο φιλικό τεστ του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους επί ολλανδικού εδάφους.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα