Αστέρας Τρίπολης: Πάει για 2+1 κινήσεις, έρχεται ο Τέγιαν, «κλείνει» ο Γκαμπόα, προχωρά του Σούλακα

Newsroom
Ο Ολλανδός

bet365

Ο φορ Κάι Τέγιαν αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, που φαίνετια ότι θα αποκτήσει και τον στόπερ Αλεξις Γκαμπόα, ενώ παράλληλα πάει και για τον ομόλογό του Ρέμπιν Σούλακα.

Σε 2+1 μεταγραφικά «χτυπήματα» αναμένεται να προχωρήσει ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς «φορτσάρει» για «τελειώσει» άμεσα ισάριθμες (3) υποθέσεις του, οι οποίες αφορούν τα «μετόπισθεν» αλλά και τη γραμμή κρούσης.

-Στην επίθεση εδώ και καιρό «παίζει» η περίπτωση του Κάι Τέγιαν και πλέον φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά. Ο 27χρονος Ολλανδός στράικερ που έπαιζε μέχρι πρότινος στην πολωνική Λοντζ (31 συμμετοχές/7 γκολ πέρσι) αναμένεται αύριο (28/6) στην Ελλάδα για λογαριασμό του και όλα δείχνουν πως θα ανακοινωθεί άμεσα. Με θητεία, μεταξύ άλλων, και σε Φόλενταμ, Τοπ Ος, ο ύψους 1.84 στράικερ θα φορά, εκτός απρόοπτου, τα «κιτρινομπλέ».

-Στην άμυνα τώρα ο Αστέρας «φουλάρει» για 1+1 κινήσεις στα στόπερ. Ο 25χρονος Αλεξις Γκαμπόα από την Κόστα Ρίκα που έπαιζε μέχρι και πρόσφατα στην πατρίδα του για λογαριασμό της Αλαγιουελένσε, δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά. Ο ύψους 1.91 και δύο φορές διεθνείς, έχει φορέσει ακόμη τη φανέλα της βελγικής Μπέβερεν. Εφόσον «κλείσει» θα πλαισιώσει τους Τριανταφυλλόπουλο, Καστάνιο και στο «Θ. Κολοκοτρώνης» θα αναζητούν τον 4ο στόπερ του ρόστερ τους που ενδέχεται να είναι ο Ρέμπιν Σούλακα. Ο Ιρακινός (38 φορές διεθνής) έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στη Σκανδιναβία (σ.σ. διαθέτει σουηδικό διαβατήριο) όπου και έπαιξε, μεταξύ άλλων, σε Εσκιλστούνα, Ντάλκουρντ, Λιουνγκσκίλε, Σιριάνσκα, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στη Σεούλ της Νοτίου Κορέας. Η περίπτωσή του μοιάζει «προχωρημένη», οπότε και από εκεί αναμένονται εξελίξεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα