ΟΦΗ, μεταγραφές: «Κρητικός» ο Χριστόπουλος

ΟΦΗ, μεταγραφές: «Κρητικός» ο Χριστόπουλος

christopoulos

bet365

Ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε την συμφωνία με τον 24χρονο Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών.

Από την Τρίπολη στο Ηράκλειο ο Γιάννης Χριστόπουλος. Όπως επιβεβαιώνει ο ΟΦΗ οι δυο πλευρές έχουν οριστική συμφωνία, με τον 24χρονο Έλληνα στόπερ να αποτελεί την τέταρτη κίνηση των Κρητικών στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια για διετές συμβόλαιο. Ο ύψους 1.94μ. κεντρικός αμυντικός θα έρθει στο Ηράκλειο το Σάββατο (29/6, 17:45) και αφού περάσει ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει θα μπει αμέσως στις προπονήσεις του ΟΦΗ, υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα.

Ο Χριστόπουλος πήγε στα 14 του στην Τρίπολη για να ενταχθεί στις ακαδημίες του Αστέρα και αποχωρεί έπειτα από μια δεκαετία, έχοντας έναν δανεισμό τη σεζόν 2022-23 στη Σλάβεν Μέλουπο της Κροατίας. Με την πρώτη ομάδα των Αρκάδων μέτρησε 44 εμφανίσεις. Την προηγούμενη σεζόν ο Μίλαν Ράσταβατς τον χρησιμοποίησε 11 φορές και ο νεαρός στόπερ έδωσε μια ασίστ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Θυμίζουμε Ομιλίτες έχουν αποκτήσει ήδη του Γκονζάλες - Χατζηθεοδωρίδη για τα άκρα της άμυνας και τον Καραχάλιο ως αντικαταστάτη του Μεγιάδο για το «6». Οι επόμενες κινήσεις των Κρητικών αναμένεται να είναι ακόμα ένας στόπερ που θα πλαισιώσει την πεντάδα, το «10αρι» που θα καλύψει το κενό του Τοράλ, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί και ακραίος επιθετικός.

@Photo credits: asterastripolis.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα