Άρης: Μου ξανάρχονται ένα, ένα χρόνια…δοξασμένα!

Άρης: Μου ξανάρχονται ένα, ένα χρόνια…δοξασμένα!

Άρης: Μου ξανάρχονται ένα, ένα χρόνια…δοξασμένα!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης διασκεδάζει με την απόλυτη δικαίωση όσων έγραφε στο blog του στο gazzetta για τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και όχι μόνο.

Το blog που διαβάζετε μπορεί να περηφανεύεται ότι πρώτο από όλους σας είχε ενημερώσει για τη νέα συμμαχία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βέβαια για να πέσουν (και να γίνουν χίλια κομμάτια) οι μάσκες έπρεπε απλά ο ΠΑΟΚ με την ψήφο του να βγάλει πρόεδρο της Λίγκας τον Β. Μαρινάκη.

Θα πει κάποιος πρώτη φορά ήταν; Με την revolution δεν έγινε και πάλι; Αυτά ήταν προ Σαββίδη θα πει κάποιος άλλος. Η αλήθεια είναι ότι επί Σαββίδη είδαμε μία πολεμική. Ολόκληρα μίντια χτίστηκαν για να ανταπεξέλθουν και να…πολεμήσουν τον εχθρό. Τώρα βέβαια μπορεί να έχουμε καμία συγχώνευση αφού τα παιδιά γράφουν τα ίδια πράγματα. Από τον Βορρά μέχρι το Νότο που τραγουδούσε και ο μεγάλος Βασίλης Καρράς.

Άλλο Αθήνα, άλλο Πειραιάς

Βέβαια η…πολεμική ξεκίνησε με την ατάκα «Ήρθα για να καταστρέψω το ποδόσφαιρο της Αθήνας». Ειλικρινής ο άνθρωπος. Άλλο Αθήνα, άλλο Πειραιάς. Άλλωστε η ΕΠΣ Πειραιά με τον Γιάννη Σπάθα στηρίζει Γκαγκάτση. Πότε δεν στήριζε άλλωστε; Και τότε που το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός έπρεπε να κερδάνε. Ε τώρα πρέπει να…κερδάνε κι άλλοι. Φυσικά πρέπει να τονιστεί ότι δεν υπάρχει καμία συμμαχία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Απλά ο Ολυμπιακός στήριξε τον Μάκη Γκαγκάτση και ο ΠΑΟΚ τον Μαρινάκη. Όπως παλιά που ξαναλέει ο Βασίλης Καρράς ή επειδή εμένα μου αρέσει ο Νταλάρας, «Μου ξανάρχονται ένα, ένα, χρόνια…δοξασμένα!

Τότε που επί Βασίλη Γκαγκάτση στην ΕΠΟ στην υπόθεση του Πανιωνίου και του Αχιλλέα Μπέου, που… εξοντώθηκε με την ποινή της επίπληξης ο ένας και εξοντώθηκε κανονικά ο Άρης.
Τώρα από την άλλη το θέμα μας είναι άλλο. Να μην είναι ο Άρης στα play off. Απλά δεν κατάλαβα στα ρεπορτάζ τι γράφονταν. Θέλουμε να μην είναι ο Άρης επειδή κόβει βαθμούς από όλους και δεν πρέπει. Πώς λέγεται ρε παιδιά όταν κατασκευάζεις έναν κανονισμό στα μέτρα που σε βολεύουν- και μάλιστα για να καλύψεις αυτό που λέγαμε και γράφαμε και μας λοιδωρούσαν οι…γνώστες – σημειώνεις ότι το έκανες για το συμφέρον σου;

 

Γιατί κάνεις κάτι άλλο διαχρονικά; Οι οπαδοί σου μάλιστα το απολαμβάνουν. Αυτοί που προέτρεπαν τους οπαδούς του Άρη να αντιδράσουν. Παρεμπιπτόντως τόσες ανακοινώσεις συνδέσμων του Άρη σε Μέσα επιρροής Σαββίδη δεν έχω ξαναδεί. Εκμεταλλεύονται την τρέλα, την αγωνία του Αρειανού. Πρώτο θέμα οι ανακοινώσεις κατά Καρυπίδη. Αν βέβαια βγάλουν αύριο μία κατά του Σαββίδη, θα την διαβάσετε στο AllAboutARIS. Eκεί μπαίνουν όλες…

Περασμένα-ξεχασμένα και για πάντα μαζί!

Όλα ξεχάστηκαν. Πολυιδοκτησίες, CAS, απειλές για Ελλάδα που θα χωριστεί στην μέση, πανό, κλόουν, φούστες, δηλώσεις για μιάσματα και σκουπίδια, Αυγενάκη, μαύρο χιόνι και φυσικά…εξυγίανση. Προφανώς και αν είσαι Ολυμπιακός δεν σε απασχολεί που βλέπεις τον ΠΑΟΚ να έρχεται δίπλα σου.

Ο ΠΑΟΚ που συμμάχησε με την ΑΕΚ για να φέρει την εξυγίανση από τα όσα υποστήριζε ότι έκανε ο Ολυμπιακός, τώρα φέρνει την κάθαρση με αυτόν που κατηγορούσε ως…παραγκάρχη! Θα μου πεις κάποιος αυτά έχουν και μία απόσταση ετών, εδώ πριν 6 μήνες κατέθεσε μομφή κατά του προσώπου που ψήφισε προχθες!

Γιατί όμως όλα αυτά; Άρης ο ένας και μοναδικός στόχος. Αλλοίωσε τα play off ο Άρης πέρσι γράφουν τα παιδιά; Ο Άρης που πήρε 13 βαθμούς και ενώ ήταν και αδιάφορος λόγω του κυπέλλου. 3 λιγότερους από ΠΑΟ και 4 από ΟΣΦΠ! Που έχουν 5πλασια μπάτζετ!!! Τώρα που είπα κύπελλο. Αν του χρόνου το πάρει ο…6ος το φορμάτ 5-8 γιατί θα γίνει; Αν χαθεί η 5η θέση από την Ευρώπη; Σε κάθε περίπτωση ο Άρης πρέπει να έχει στόχο την 4αδα. Μπορεί, δεν μπορεί, μπες στην τετράδα να γυρίσει το φορμάτ σαν μπούμερανγκ Αυστραλιανού ιθαγενή!

Όταν όμως κάποιος δεν μπορεί στα ίσια, ψάχνει…τρόπους. Πραγματικά οι ομάδες που θα συρθούν στο να απέχουν από τις 2 πρώτες ΓΣ της Λίγκας ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ καθώς απαιτούνται 11 ψήφοι για αλλαγή φορμάτ, δεν έχουν ίχνος τσίπας και ντροπής; Που να την βρουν θα πει κάποιος. Γιατί αν δεν το έχετε διαβάσει έτσι μόνο μπορεί να περάσει. Αποχή για έλλειψη απαρτίας σε 2 ΓΣ και στην τρίτη απλή πλειοψηφία. Θα έχουμε αγωνία για τον Παναιτωλικό βέβαια, αλλά δεν πειράζει…

Κάνε αυτό που πρέπει σε μία πολύ δύσκολη χρονιά

Στόχος ο Άρης, λοιπόν. Θα είναι δύσκολη η χρονιά. ΠΑΟΚτσής πρόεδρος στην ΕΠΟ, ο Μαρινάκης πρόεδρος στην Λίγκα. Πολλή δύσκολη θα είναι η χρονιά Θόδωρε Καρυπίδη. Οπότε πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Πρέπει να κάνεις μία ομάδα πολύ καλύτερη από αυτή που κέρδισε 2 φορές τον ΠΑΟΚ, δύο φορές τον Παναθηναϊκό, απέκλεισε την ΑΕΚ από το κύπελλο, της έκοψε τους 2 βαθμούς που έδωσαν το πρωτάθλημα στον συμπολίτη και έκοψε και 2 βαθμούς από την…υπερομάδα του Μιντιλίμπαρ. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλύτερη ομάδα γιατί πριν ακόμα…κυβερνήσουν όπως κυβερνούσαν επί Κόκκαλη, ξεχειλίζουν από έπαρση και λένε ότι θα σου δώσουν μία κλωτσιά. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος για τα…έργα.

Γιατί το περιβάλλον θα είναι δυσκολότερο από ποτέ οπότε θα πρέπει να στελεχωθείς και να οργανωθείς και να θωρακιστείς. Θα βλέπεις ομάδες να έχουν στο VAR τον συνταξιούχο κολλητό της Φραπάρ και ο νοών νοείτω. Μπορεί να δεις θα μπαίνουν ξανά στο γήπεδο ο Παμπορίδης, ο Χαραλαμπίδης, ο Σταυρίδης. Βάλε και Σαραιδάρη γαιτί όχι. Τι πειράζει που είναι υπάλληλος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο άνθρωπος που έδωσε πλάγιο άουτ υπέρ του ΠΑΟΚ στην καρατιά του Γεωργιάδη στον Καράμπελα; Κάνε εσύ αυτό που πρέπει και θα δεις ότι ακόμα και αυτοί που σήμερα εκφράζουν την αγωνία τους με…ξεφωνητά, θα είναι δίπλα στον Θεό του Πολέμου και θα δώσετε μαζί τις μάχες απέναντι στους εξυγιαντές, επαναστάτες της κάθαρσης…

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!