Ολυμπιακός μεταγραφές: Πολύ κοντά στην Φενέρμπαχτσε ο Ελ Καμπί σύμφωνα με τους Γάλλους

«Πολύ κοντά στην Φενέρμπαχτσε ο Ελ Καμπί»

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Footmercato», ο Ελ Καμπί βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε.

Η έγκυρη γαλλική ιστοσελίδα «Footmercato» αποκάλυψε πως ο Αγιούμπ Ελ Καμπί είναι πολύ κοντά στο να κλείσει την μεταγραφή του στην Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα, την οποία κοουτσάρει ο Ζοσέ Μουρίνιο, έχασε πρόσφατα τον Μίτσι Μπατσουαγί από την μεγάλη της αντίπαλο, Γαλατάσαραϊ και βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού.

Η περίπτωση του Μαροκινού φορ, που αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ στο Conference League, διοργάνωση στην οποία συμμετείχε και η ίδια η τουρκική ομάδα αντιμετωπίζοντας μάλιστα και τον Ολυμπιακό δύο φορές, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους Τούρκους.

Εκείνοι του έκαναν μία αρκετά καλή προσφορά, με την γαλλική ιστοσελίδα να υπογραμμίζει δε στο ρεπορτάζ της πως η υπόθεσή του είναι πολύ προχωρημένη και αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχει κλείσει.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αγιούμπ Ελ Καμπί, που σημείωσε την σεζόν που ολοκληρώθηκε 33 γκολ σε 50 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά μέχρι το φετινό καλοκαίρι, η οποία συμπεριλαμβάνει οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο. Αν αυτή ενεργοποιηθεί από τους «ερυθρολεύκους», θα τεθεί σε ισχύ μία πολύ μικρή ρήτρα, την οποία θα μπορεί να καλύψει όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει.

Πρόσφατα ο Ολυμπιακός κατέθεσε μία πολύ μεγάλη πρόταση ανανέωσης στον 31χρονο Μαροκινό φορ, αλλά δεν υπήρξε απάντηση από κείνον μέχρι στιγμής.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα